Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 41 až 50 z celkem 90 článků.
60_20240110_111120.jpg

Preview: Mrazivé dny a velehorské destinace

Vážení přátelé, opravdu mrazivé dny nás zasáhly v posledních dnech. Během těchto dnů není zima snad jen Leoši Marešovi, pokud tedy vytáhl některý ze svých legendárních kabátů. Slova jsou ovšem jako déšť, ten v mrazech nefunguje, a proto Vás provedeme zápasy na horkých palubovkách, na kterých už zase prší.

57_20240108_105626.jpg

Shrnutí: ženské béčko bez ztráty kytičky, domácí turnaje holek

Turnaj ve Vysokém Mýtě byl úspěšný pro ženský B tým, což v neděli neplatilo pro "áčko" v Jičíně. Junioři dvakrát nezvládli dovednostní disciplínu zvanou nájezdový rozstřel. Dorostenky vstřelily pouze dva góly ve dvou zápasech, i tak mají jednu výhru.

56_20240104_103442.jpg

Preview: Nový rok se starou promykou

Vážení přátelé, máme tady nový rok, rok 2024, který jistě přinese spoustu zajímavého. Máme krásně teplo, ježci a rejsci lítají po sídlištích a pan Proške spokojeně může venčit svou malou promyku Amálku, která je jedním ze symbolů krásna a melodična. Pan Proške, zarytý fanoušek HAGY, jistě bude rád za první preview z roku 2024, týkající se prvního víkendu.

54_20231214_073457.jpg

Preview: Vánoční přípravy vyvrcholí poutí do Červené Vody

Vážení přátelé, máme tu poslední předvánoční víkend, třetí adventní neděli. Jistě máte již mnoho vlastních starostí s přípravami Vánoc, sháníte stromeček, ozdoby, kapra, uklízíte, pečete cukroví, utíráte prach, myjete okna, pulírujete koberce, vytíráte podlahy, ovšem jestli budete mít volnou chvilku, můžete přijít také na některý náš turnaj. Já sám těch volných chvilek mám věru pomálu, proto se tentokrát pokusím být co nejstručnější v rámci celého článku. Jdeme na to.

52_20231211_092625.jpg

Shrnutí: vydařený turnaj starších žákyň, dva týmy na turnaji elévů

Do pardubického turnaje Přeboru elévů jsme opět postavili dva týmy z našich hráček a hráčů. Sobotní výjezd do Poličky se dorostencům moc nepodařil. V neděli hrály doma starší žákyně, a podaly velmi kvalitní výkony. Mladší žáci nedokázali vstřelit dostatek gólů na palubovce haly ve Slatiňanech. Mužské "ačko" doma nebodovalo.

51_20231205_211349.jpg

Preview: Návrat legend v době, kdy medvědi již spí

Vážení přátelé, mrazivé počasí zasáhlo Pardubice, medvědi jsou již zašpuntovaní ve svých brlozích, ježci našli nejbližší kupu listí a hranostajové se zbarvili do běla. Program florbalových zápasů je ovšem nabitý a vzhledem k tomu, že jde, na rozdíl od zápasů fotbalových, o sport indoorový, nemusíme se obávat, že by došlo k jejich zrušení. Tedy s výjimkou, že by spadla pod náporem sněhu v některé hale střecha. I to z našich luhů a hájů známe, ovšem nebudeme malovat čerty na zeď. Ti nám místo toho vedle úterní nadílky přinesou totiž, spolu se svým velmi dobrým kamarádem Mikulášem, i nadílku zápasovou a bude se věru nač těšit.