Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 41 až 50 z celkem 85 článků.
54_20231214_073457.jpg

Preview: Vánoční přípravy vyvrcholí poutí do Červené Vody

Vážení přátelé, máme tu poslední předvánoční víkend, třetí adventní neděli. Jistě máte již mnoho vlastních starostí s přípravami Vánoc, sháníte stromeček, ozdoby, kapra, uklízíte, pečete cukroví, utíráte prach, myjete okna, pulírujete koberce, vytíráte podlahy, ovšem jestli budete mít volnou chvilku, můžete přijít také na některý náš turnaj. Já sám těch volných chvilek mám věru pomálu, proto se tentokrát pokusím být co nejstručnější v rámci celého článku. Jdeme na to.

52_20231211_092625.jpg

Shrnutí: vydařený turnaj starších žákyň, dva týmy na turnaji elévů

Do pardubického turnaje Přeboru elévů jsme opět postavili dva týmy z našich hráček a hráčů. Sobotní výjezd do Poličky se dorostencům moc nepodařil. V neděli hrály doma starší žákyně, a podaly velmi kvalitní výkony. Mladší žáci nedokázali vstřelit dostatek gólů na palubovce haly ve Slatiňanech. Mužské "ačko" doma nebodovalo.

51_20231205_211349.jpg

Preview: Návrat legend v době, kdy medvědi již spí

Vážení přátelé, mrazivé počasí zasáhlo Pardubice, medvědi jsou již zašpuntovaní ve svých brlozích, ježci našli nejbližší kupu listí a hranostajové se zbarvili do běla. Program florbalových zápasů je ovšem nabitý a vzhledem k tomu, že jde, na rozdíl od zápasů fotbalových, o sport indoorový, nemusíme se obávat, že by došlo k jejich zrušení. Tedy s výjimkou, že by spadla pod náporem sněhu v některé hale střecha. I to z našich luhů a hájů známe, ovšem nebudeme malovat čerty na zeď. Ti nám místo toho vedle úterní nadílky přinesou totiž, spolu se svým velmi dobrým kamarádem Mikulášem, i nadílku zápasovou a bude se věru nač těšit.

49_20231129_121143.jpg

Preview: Exotické štace a město pohádek

Vážení přátelé, ježků už v okolí cest potkáme méně a méně, neboť zima již i na náš lid Polabské nížiny udeřila a tito tvorečci se již schovávají do teplých zimovišť, kup listí a vedle labutí, ke kterým jsou volání hasiči z důvodu podezření z přimrznutí, začínají různě po Pardubicích vznikat sněhuláci. Toto období je zcela ideální k tomu, udělat si výlet na některý z našich turnajů.

48_20231127_085137.jpg

Shrnutí: v akci 2 týmy přípravky!

O uplynulém víkendu byla v akci jen jedna naše kategorie, a konkrétně ta nejmladší. Na turnaj přípravky jsme dohlásili druhý tým, takže holky a kluky čekala pořádná nálož herní praxe.

47_20231121_153042.jpg

Preview: Trocha odpočinku pro všechny vlajkonoše

Vážení přátelé, zatímco poslední týdny byly našlapané turnaji a člověk vlastně nevěděl kam dříve skočit, čeká nás v tomto týdnu naopak klid. Všichni naši fanoušci se tak mají možnost účastnit oslav fotbalové reprezentace v olomouckém klubu Belmondo a zakřepčit si s úspěšnými hráči, kterým se zadařilo postoupit již poosmé v řadě na mistrovství Evropy, kde je, doufejme, již povede nejúspěšnější trenér naší historie a mistr taktiky známé také jako Catenaccio, Martin Pulpit. Vedle této eventuality můžeme my, jako HAGA, nabídnout pak už jen neméně atraktivní turnaj přípravek, který navíc proběhne v Pardubicích.

46_20231120_083506.jpg

Shrnutí: muži vyhráli, holky bodovaly a mladší žáci neporaženi

Muži obrátili zápas s SPV. Dorostenky mají bod z domácího turnaje, starší žákyně jednu výhru z turnaje v České Skalici. Mladší žáci nepoznali hořkost porážky na turnaji v Hořicích, kde si také pochutnali na místních trubičkách.

45_20231114_221329.jpg

Prodloužený víkend nebude plný spánku, nýbrž florbalu

Vážení přátelé, jistě se těšíte, jak si prodloužený víkend užijete v poklidu domova, ovšem my věříme, že náš program Vás motivuje k přehodnocení těchto plánů a raději je strávíte na některém z turnajů. Naše týmy se totiž představí na spousty míst a pokud byste chtěli dorazit do všech, budete se svým povozem houpat z místa na místo asi jako voda v bazénku, ve kterém je obzvlášť velký rypouš sloní, který plave ze strany na stranu, tedy velmi. Pokud chcete tedy takto také pomyslně plavat mezi halami, můžete si nyní přečíst, kam všude Vás pozveme.