Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 51 až 60 z celkem 86 článků.
45_20231114_221329.jpg

Prodloužený víkend nebude plný spánku, nýbrž florbalu

Vážení přátelé, jistě se těšíte, jak si prodloužený víkend užijete v poklidu domova, ovšem my věříme, že náš program Vás motivuje k přehodnocení těchto plánů a raději je strávíte na některém z turnajů. Naše týmy se totiž představí na spousty míst a pokud byste chtěli dorazit do všech, budete se svým povozem houpat z místa na místo asi jako voda v bazénku, ve kterém je obzvlášť velký rypouš sloní, který plave ze strany na stranu, tedy velmi. Pokud chcete tedy takto také pomyslně plavat mezi halami, můžete si nyní přečíst, kam všude Vás pozveme.

44_20231113_083253.jpg

Shrnutí: junioři a ženy na vítězné vlně

Kromě se úspěšných juniorů a ženského "áčka" se zajímavými výkony prezentovali mladší žákyně a starší žáci. A na nedělním turnaji v Litomyšli sbírali cenné zkušenosti elévové.

43_20231108_114332.jpg

Preview: Svatomartinské menu servíruje HAGA Pardubice

Vážení přátelé, počasí je stále sychravější a dny se krátí. Proč tedy část těch dnů nevyužít k tomu, že se půjdete podívat na sportování? A protože na fotbal se nedá dívat, sehnat lístky na hokej je umění a plochá dráha již svůj ročník ukončila, nezbývá vedle basketbalu, házené, volejbalu, petanqu, rytířů, mölek, tenisu, stolního tenisu, badmintonu, squashe, bowlingu, kuželek, curlingu, lukostřelby, sportovní střelby a jistě něčeho dalšího, již mnoho, na jaký sport si zajít, doporučujeme proto florbal. A mezi týmy působícími v Pardubicích budeme jistě rádi, když si vyberete zrovna HAGU, kterou čeká velmi nabitý víkend.

41_20231031_154336.jpg

Preview: Návod jak si obzvláštnit hledání parkovacího místa

Vážení přátelé, nachýlil se nám listopad, doba, kterou ve většině měst a obcí věnují záslužní lidé čištění pozemních komunikací a parkovišť. Je to doba, kdy každý majitel samochodu, ať už motocyklu, automobilu, dodávky nebo karavanu, zoufale korzuje po parkovištích a hledá místo ku usídlení svého vozidla. Proto jistě přivítáte možnost, díky které budete moci svým vozem odjet zafandit některému z našich týmů. A že o tomto víkendu těch možností bude věru požehnaně!

39_20231026_092734.jpg

Preview: O podzimních prázdninách za Viki Janečkovou nebo Primátorem

Vážení přátelé indoorového dovádění s plastovými míčky a hokejkami, máme tu další týden, týden poznamenaný podzimními prázdninami. Jistě toto dvoudenní volno ocení všichni pedagogové, ale především pak děti, které si mohou užít 2 dny bez jakéhokoliv časného vstávání a písemných prací, na které navážou další 2 dny v podobě víkendu.

37_20231019_064220.jpg

Preview: Všechny dospělé týmy v akci

Vážení přátelé kolektivního sportování, především pak toho indoorového, pomalu se nám přehoupl říjen do své druhé poloviny. Lidl už je z velké části plný vánočního zboží, venku přestává být počasí vhodné pro nošení kraťasů a medvědi se špuntují a tloustnou pro svůj zimní spánek. Kdo určitě ovšem spát nebude, to jsou naše florbalové týmy a v tomto týdnu toho věru nebude málo!