Špunti - PřípravkaČlánky

Zobrazeno 11 až 20 z celkem 24 článků.
64_20240124_115250.jpg

Preview: Výjezd do Rtyně v období, kdy přes toto město migrují mroži

Vážení přátelé, kvapem se nám blíží pololetí, neboť čas opravdu věru letí. Hehehe, tímto krátkým a velmi žertovným rýmem Vás chceme informovat, že se nám sezóna 2023/24 překlopila do své druhé poloviny, kterážto ovšem bude jistě nabitá stejně jako ta první. Mládežnické i dospělé týmy v ní budou bojovat o dobré výsledky, ať už za účelem dobrého celkového umístění, nebo i zachování své příslušnosti v soutěžích pro příští rok. V tomto týdnu Vám navíc uděláme radost tím, že většina zápasů se odehraje před pardubickým publikem.

62_20240117_091535.jpg

Preview: Do historie se zapíšou ženy, chybět nebude promyka Amálka

Vážení přátelé, sezóna nám jede na plno a o tomto víkendu nás čeká celých 7 turnajů. Z tohoto čísla by měl jistě radost legendární herec Yul Brynner, kterého v tuzemsku proslavila především role sympatického pistolníka Chrise, kterého si zahrál například po bodu Stevea McQueena ve filmu Sedm Statečných. My bychom mohli tedy dnes mluvit o jakési statečné sedmičce pořadatelů, která na svých turnajích naše týmy přivítá. A kde že to bude? No jdeme na to!

60_20240110_111120.jpg

Preview: Mrazivé dny a velehorské destinace

Vážení přátelé, opravdu mrazivé dny nás zasáhly v posledních dnech. Během těchto dnů není zima snad jen Leoši Marešovi, pokud tedy vytáhl některý ze svých legendárních kabátů. Slova jsou ovšem jako déšť, ten v mrazech nefunguje, a proto Vás provedeme zápasy na horkých palubovkách, na kterých už zase prší.

54_20231214_073457.jpg

Preview: Vánoční přípravy vyvrcholí poutí do Červené Vody

Vážení přátelé, máme tu poslední předvánoční víkend, třetí adventní neděli. Jistě máte již mnoho vlastních starostí s přípravami Vánoc, sháníte stromeček, ozdoby, kapra, uklízíte, pečete cukroví, utíráte prach, myjete okna, pulírujete koberce, vytíráte podlahy, ovšem jestli budete mít volnou chvilku, můžete přijít také na některý náš turnaj. Já sám těch volných chvilek mám věru pomálu, proto se tentokrát pokusím být co nejstručnější v rámci celého článku. Jdeme na to.

52_20231211_092625.jpg

Shrnutí: vydařený turnaj starších žákyň, dva týmy na turnaji elévů

Do pardubického turnaje Přeboru elévů jsme opět postavili dva týmy z našich hráček a hráčů. Sobotní výjezd do Poličky se dorostencům moc nepodařil. V neděli hrály doma starší žákyně, a podaly velmi kvalitní výkony. Mladší žáci nedokázali vstřelit dostatek gólů na palubovce haly ve Slatiňanech. Mužské "ačko" doma nebodovalo.

48_20231127_085137.jpg

Shrnutí: v akci 2 týmy přípravky!

O uplynulém víkendu byla v akci jen jedna naše kategorie, a konkrétně ta nejmladší. Na turnaj přípravky jsme dohlásili druhý tým, takže holky a kluky čekala pořádná nálož herní praxe.

47_20231121_153042.jpg

Preview: Trocha odpočinku pro všechny vlajkonoše

Vážení přátelé, zatímco poslední týdny byly našlapané turnaji a člověk vlastně nevěděl kam dříve skočit, čeká nás v tomto týdnu naopak klid. Všichni naši fanoušci se tak mají možnost účastnit oslav fotbalové reprezentace v olomouckém klubu Belmondo a zakřepčit si s úspěšnými hráči, kterým se zadařilo postoupit již poosmé v řadě na mistrovství Evropy, kde je, doufejme, již povede nejúspěšnější trenér naší historie a mistr taktiky známé také jako Catenaccio, Martin Pulpit. Vedle této eventuality můžeme my, jako HAGA, nabídnout pak už jen neméně atraktivní turnaj přípravek, který navíc proběhne v Pardubicích.