Zobrazeno 11 až 20 z celkem 23 článků.
60_20240110_111120.jpg

Preview: Mrazivé dny a velehorské destinace

Vážení přátelé, opravdu mrazivé dny nás zasáhly v posledních dnech. Během těchto dnů není zima snad jen Leoši Marešovi, pokud tedy vytáhl některý ze svých legendárních kabátů. Slova jsou ovšem jako déšť, ten v mrazech nefunguje, a proto Vás provedeme zápasy na horkých palubovkách, na kterých už zase prší.

52_20231211_092625.jpg

Shrnutí: vydařený turnaj starších žákyň, dva týmy na turnaji elévů

Do pardubického turnaje Přeboru elévů jsme opět postavili dva týmy z našich hráček a hráčů. Sobotní výjezd do Poličky se dorostencům moc nepodařil. V neděli hrály doma starší žákyně, a podaly velmi kvalitní výkony. Mladší žáci nedokázali vstřelit dostatek gólů na palubovce haly ve Slatiňanech. Mužské "ačko" doma nebodovalo.

51_20231205_211349.jpg

Preview: Návrat legend v době, kdy medvědi již spí

Vážení přátelé, mrazivé počasí zasáhlo Pardubice, medvědi jsou již zašpuntovaní ve svých brlozích, ježci našli nejbližší kupu listí a hranostajové se zbarvili do běla. Program florbalových zápasů je ovšem nabitý a vzhledem k tomu, že jde, na rozdíl od zápasů fotbalových, o sport indoorový, nemusíme se obávat, že by došlo k jejich zrušení. Tedy s výjimkou, že by spadla pod náporem sněhu v některé hale střecha. I to z našich luhů a hájů známe, ovšem nebudeme malovat čerty na zeď. Ti nám místo toho vedle úterní nadílky přinesou totiž, spolu se svým velmi dobrým kamarádem Mikulášem, i nadílku zápasovou a bude se věru nač těšit.

46_20231120_083506.jpg

Shrnutí: muži vyhráli, holky bodovaly a mladší žáci neporaženi

Muži obrátili zápas s SPV. Dorostenky mají bod z domácího turnaje, starší žákyně jednu výhru z turnaje v České Skalici. Mladší žáci nepoznali hořkost porážky na turnaji v Hořicích, kde si také pochutnali na místních trubičkách.

45_20231114_221329.jpg

Prodloužený víkend nebude plný spánku, nýbrž florbalu

Vážení přátelé, jistě se těšíte, jak si prodloužený víkend užijete v poklidu domova, ovšem my věříme, že náš program Vás motivuje k přehodnocení těchto plánů a raději je strávíte na některém z turnajů. Naše týmy se totiž představí na spousty míst a pokud byste chtěli dorazit do všech, budete se svým povozem houpat z místa na místo asi jako voda v bazénku, ve kterém je obzvlášť velký rypouš sloní, který plave ze strany na stranu, tedy velmi. Pokud chcete tedy takto také pomyslně plavat mezi halami, můžete si nyní přečíst, kam všude Vás pozveme.

41_20231031_154336.jpg

Preview: Návod jak si obzvláštnit hledání parkovacího místa

Vážení přátelé, nachýlil se nám listopad, doba, kterou ve většině měst a obcí věnují záslužní lidé čištění pozemních komunikací a parkovišť. Je to doba, kdy každý majitel samochodu, ať už motocyklu, automobilu, dodávky nebo karavanu, zoufale korzuje po parkovištích a hledá místo ku usídlení svého vozidla. Proto jistě přivítáte možnost, díky které budete moci svým vozem odjet zafandit některému z našich týmů. A že o tomto víkendu těch možností bude věru požehnaně!

35_20231011_100609.jpg

Preview: Mládež v akci, Stářež na tribunách

O následujícím víkendu nečeká Pardubice nic moc zajímavého. Laserová projekce i výroba koňských salámů je za námi a tak se můžeme o to víc těšit na klání našich svěřenců na půdě florbalových pažitů v podobě palubovek různých měst a městysů.

25_20230925_111208.jpg

Shrnutí: v akci hned 6 týmů

Ženské týmy mají z domácího turnaje tři body. Mužský tým nebude spokojen se stejným přídělem bodů. Dorostenky jely na turnaj do Vysokého Mýta, a mladší žáci si dali premiérové zápasy v lize mladších žáků 5+1.