Girls - DorostenkyČlánky

Zobrazeno 11 až 20 z celkem 28 článků.
62_20240117_091535.jpg

Preview: Do historie se zapíšou ženy, chybět nebude promyka Amálka

Vážení přátelé, sezóna nám jede na plno a o tomto víkendu nás čeká celých 7 turnajů. Z tohoto čísla by měl jistě radost legendární herec Yul Brynner, kterého v tuzemsku proslavila především role sympatického pistolníka Chrise, kterého si zahrál například po bodu Stevea McQueena ve filmu Sedm Statečných. My bychom mohli tedy dnes mluvit o jakési statečné sedmičce pořadatelů, která na svých turnajích naše týmy přivítá. A kde že to bude? No jdeme na to!

58_20240108_114511.jpg

Akce ženské složky

V nedávné době se uskutečnilo několik akcí naši rozrůstající se komunity ženského florbalu v Pardubicích.

57_20240108_105626.jpg

Shrnutí: ženské béčko bez ztráty kytičky, domácí turnaje holek

Turnaj ve Vysokém Mýtě byl úspěšný pro ženský B tým, což v neděli neplatilo pro "áčko" v Jičíně. Junioři dvakrát nezvládli dovednostní disciplínu zvanou nájezdový rozstřel. Dorostenky vstřelily pouze dva góly ve dvou zápasech, i tak mají jednu výhru.

56_20240104_103442.jpg

Preview: Nový rok se starou promykou

Vážení přátelé, máme tady nový rok, rok 2024, který jistě přinese spoustu zajímavého. Máme krásně teplo, ježci a rejsci lítají po sídlištích a pan Proške spokojeně může venčit svou malou promyku Amálku, která je jedním ze symbolů krásna a melodična. Pan Proške, zarytý fanoušek HAGY, jistě bude rád za první preview z roku 2024, týkající se prvního víkendu.

54_20231214_073457.jpg

Preview: Vánoční přípravy vyvrcholí poutí do Červené Vody

Vážení přátelé, máme tu poslední předvánoční víkend, třetí adventní neděli. Jistě máte již mnoho vlastních starostí s přípravami Vánoc, sháníte stromeček, ozdoby, kapra, uklízíte, pečete cukroví, utíráte prach, myjete okna, pulírujete koberce, vytíráte podlahy, ovšem jestli budete mít volnou chvilku, můžete přijít také na některý náš turnaj. Já sám těch volných chvilek mám věru pomálu, proto se tentokrát pokusím být co nejstručnější v rámci celého článku. Jdeme na to.

46_20231120_083506.jpg

Shrnutí: muži vyhráli, holky bodovaly a mladší žáci neporaženi

Muži obrátili zápas s SPV. Dorostenky mají bod z domácího turnaje, starší žákyně jednu výhru z turnaje v České Skalici. Mladší žáci nepoznali hořkost porážky na turnaji v Hořicích, kde si také pochutnali na místních trubičkách.

45_20231114_221329.jpg

Prodloužený víkend nebude plný spánku, nýbrž florbalu

Vážení přátelé, jistě se těšíte, jak si prodloužený víkend užijete v poklidu domova, ovšem my věříme, že náš program Vás motivuje k přehodnocení těchto plánů a raději je strávíte na některém z turnajů. Naše týmy se totiž představí na spousty míst a pokud byste chtěli dorazit do všech, budete se svým povozem houpat z místa na místo asi jako voda v bazénku, ve kterém je obzvlášť velký rypouš sloní, který plave ze strany na stranu, tedy velmi. Pokud chcete tedy takto také pomyslně plavat mezi halami, můžete si nyní přečíst, kam všude Vás pozveme.

41_20231031_154336.jpg

Preview: Návod jak si obzvláštnit hledání parkovacího místa

Vážení přátelé, nachýlil se nám listopad, doba, kterou ve většině měst a obcí věnují záslužní lidé čištění pozemních komunikací a parkovišť. Je to doba, kdy každý majitel samochodu, ať už motocyklu, automobilu, dodávky nebo karavanu, zoufale korzuje po parkovištích a hledá místo ku usídlení svého vozidla. Proto jistě přivítáte možnost, díky které budete moci svým vozem odjet zafandit některému z našich týmů. A že o tomto víkendu těch možností bude věru požehnaně!