Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 11 až 20 z celkem 83 článků.
82_20240325_094658.jpg

Turnaj základních škol 2024

V pátek se uskutečnil další ročník florbalového turnaje pro základní školy - O Pohár starosty MO Pardubice II. Nově se hrálo také v kategorii holek 4. až 5. třída!

80_20240321_103223.jpg

Preview: Zatímco Petra "Pepeho" Šimona čeká náročný supervíkend, my ostatní si můžeme zajít společně s Janem Daškem "Na Dr. Witta s Davidem Honzíčkem"

Vážení přátelé, článek jsme zahájili asi nejdelším nadpisem v historii, delší totiž eos neumožňuje (a ano, zkoušel jsem to) a máme tu pro vás další bulletin HAGY Pardubice. Na rozdíl od jiných sportů nemají naši sportovci aktuálně žádné skandály a ani žádný náš trenér tajně nejedná s jinými kluby, které by chtěl od nového roku trénovat. Naopak v dílnách HAGY panuje harmonie a chystají se krásné akce. Například již minule zmiňované letní soustředění. Rádi bychom Vás upozornili, že přihlašování končí již příští týden! Dále pak tomu bude s turnajem firem, párty a dětský program ve Žluťáku a mnoho dalšího. Mimo jiné ale naše týmy i nadále hrají a není jich zas tak málo.

78_20240314_100526.jpg

Preview: Pozvánka na cestopisnou sérii Lokálkou s Jakubem Paďourem

Vážení přátelé, máme tady jarní prázdniny, období klidu, míru a lásky. Navíc jaro je obdobím, ve kterém jistě mnoho zvířátek hledá možnost nadále nechat putovat světem svůj gen v podobě roztomilých mláďátek, ať už kočiček, pejsků, přímorožčátek, pávátek, papuchalkátek, drontátek nebo oslátek. Pokud Vy naopak hledáte zábavu na víkend, který ukončí jarní prázdniny, máte tu od nás hned 2 nabídky.

76_20240304_100028.jpg

Preview: Pozvání na klubové soustředění a do města pohádek

Vážení přátelé, sezona nám plyne jako voda a my se dostáváme skoro až k jejímu závěru. Již jen několikero preview nás dělí od zaslouženého odpočinku. Vedle dnešních zápasů bych Vás, respektive Vaše děti velmi rád pozval i na naše klubové soustředění. To proběhne v termínu 22. 7. – 25. 7. v České Třebové a pro všechny nadšence do florbalu je to určitě i perfektní možnost zlepšit svoje dovednosti v tomto sportu. Neváhejte se tedy přes naši Členskou sekci přihlásit, dokud jsou ještě volná místa.

74_20240227_103558.jpg

Preview: Včelky vyblízávají první pyl, cena "Oslí můstek roku" udělena

Vážení přátelé, čeká nás další, první březnový týden. Tento měsíc patří zvířatům, v časopise Lidé a země bychom se jistě mohli dočíst, že dochází k odšpuntovávání medvědů, včelky létají vyblíznout pyl z prvních květin a o velkém rozdílu mezi únorem, kdy slavíme 2. 2. Světový den mokřadů, naopak 20. března totiž oslavíme Světový den žab! Toto významné datum je ovšem přeci jen ještě daleko, a tak se pojďme věnovat víkendu florbalovému. V tom se opět představí několikero našich týmů.